top of page
logo canva gjennomsiktig bakgrunn.png

OM OSS
Interiørkonsulent- Boligstylist- Interiørveileder- Fargerådgiver- Interiørdesigner

Sandra Gerecke Boligstyling ble startet i 2015 og har siden den gang jobbet tett på meglerhus og med prosjekter i Nordre Follo og Viken for bl.a. Krogsveen, Foss & Co, DNB og Privatmegleren.


Vi tilbyr veiledning ved boligsalg og styling av både leiligheter, hus og hytte enten det er del-styling eller full-styling. Helhetsinntrykket er avgjørende ved salg av bolig og selv små justeringer og detaljer kan utgjøre store forskjeller.

Det er viktig å gi boligen et uttrykk tilpasset målgruppene og vi fremstiller din bolig som en unik mulighet. Vi tilbyr leie av møbler og pynt slik at veien fra visning til salg blir lettere – og mer lønnsom for deg.


Vi følger også våre kunder videre fra salg- til ny bolig og elsker å bidra med å finne kundens personlige "stil".


«Stylingen kan bidra til at du får en ekstra budgiver eller to på banen, og da er utgiften fort spart inn. Et ekstra bud går fort 10.000-50.000 kroner opp», sier leder Christian Dreyer i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF). Derfor er styling av hjemmet ditt en god og rimelig investering for å få enda flere budgivere på banen. 


Vi tilbyr også prosjektveiledning dersom du går med planer om å pusse opp, male en vegg, eller ønsker hjelp til valg av nye møbler i ditt hjem. Book et møte så kan vi hjelpe deg med å finne din stil.

HVEM ER VI?
Våre interiørkonsulenter, boligstylister og interiørveiledere vektlegger god kundeservice og personlig veiledning slik at våre kunder skal være fornøyde.

Sandra%20Gerecke%20-%20Mads%20Suhr%20Pet

SANDRA GERECKE

Daglig Leder
Tlf: 452  53 341
Post@sandragerecke.no

Sandra er grunnlegger og eier av Sandra Gerecke Boligstyling. Hun har lang fartstid i bransjen, har jobbet tett med de største meglerhusene i mange år og har en stor lidenskap for interiør. For Sandra er det svært viktig å se kunden og hun har veldig fokus på at stylingen skal matche kundens personlighet og ønske.

anniken_edited.jpg

ANNIKEN BORGERSEN

Innleid Interiørkonsulent

Anniken har sin interiørutdannelse fra Norsk Interiørskole, og har siden den gang jobbet som innleid konsulent for Sandra Gerecke Boligstyling. Hun er ekstremt flink til å kombinere riktige farger og å finne gode estetiske og funksjonelle løsninger, hvor din personlige stil er i fokus. Hun er opptatt av at et hjem skal være et godt sted å være og innby til ro og harmoni.

bottom of page