top of page

OM OSS
Interiørkonsulent- Boligstylist- Interiørveileder- Fargerådgiver- Interiørdesigner

Sandra Gerecke Boligstyling & Interiørdesign er et selskap som ble etablert i 2015 og har jobbet tett med eiendomsmeglere og prosjekter i Nordre Follo og Viken.

Vårt fokus er å veilede ved boligsalg og style både leiligheter, hus og hytter, enten det dreier seg om delvis styling eller fullstyling. Vi forstår viktigheten av helhetsinntrykket ved salg av en bolig, og selv små justeringer og detaljer kan utgjøre stor forskjell. Det er derfor viktig å gi boligen et uttrykk som appellerer til målgruppen, og vi presenterer din bolig som en unik mulighet. Vi tilbyr også utleie av møbler og dekor, slik at veien fra visning til salg blir enklere - og mer lønnsom for deg!

Ifølge leder Christian Dreyer i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) kan styling bidra til å tiltrekke seg ekstra budgivere, og dermed kan kostnadene for stylingen raskt tjenes inn. "Et ekstra bud kan lett gå opp 10 000-50 000 kroner," sier han. Derfor er styling av hjemmet ditt en god og rimelig investering for å tiltrekke seg flere interesserte kjøpere.

 

Vi følger også våre kunder videre i prosessen, fra salg til kjøp av ny bolig, og elsker å hjelpe med å finne kundens personlige stil. Vi tilbyr prosjektveiledning og interiørdesign for de som har planer om oppussing, maling av en vegg, eller trenger hjelp til å velge nye møbler i hjemmet sitt.

Bestill et møte med oss, så kan vi hjelpe deg med å finne din stil.

 

 

HVEM ER VI?
Våre interiørkonsulenter, boligstylister og interiørveiledere vektlegger god kundeservice og personlig veiledning slik at våre kunder skal være fornøyde.

Sandra%20Gerecke%20-%20Mads%20Suhr%20Pet

SANDRA GERECKE

Daglig Leder
Tlf: 45 25 33 41
Post@sandragerecke.no

Sandra Gerecke Boligstyling & Interiørdesign ble grunnlagt av Sandra, som også er eieren av selskapet. Hun har en lang erfaring innenfor bransjen og har jobbet sammen med de største meglerhusene i mange år.

 Hun er opptatt av å sette seg inn i kundens behov og ønsker, og hun er svært bevisst på at stylingen skal være i samsvar med kundens personlighet.

Gjennom grundig kommunikasjon og forståelse, er Sandra i stand til å skape en styling som ikke bare forbedrer boligens utseende, men også gjenspeiler kundens unike stil og smak. 

 

Sandra har en lidenskap for interiørdesign som skiller seg ut, er funsjonellt og tilpasset den enkelte kunde. Når det gjelder interiørdesign, er møbelvalg avgjørende for å skape et vakkert og funksjonelt rom. 

 Med hennes talent, erfaring og fokus på detaljer, kan Sandra og hennes team hjelpe deg som kunde med å transformere ditt hjem til et sted som er både vakkert og personlig.

IMG_0568_edited_edited_edited_edited_edi

TONE SØGAARD

Stylingveileder/Fargerådgiver/Stylist

Tlf:92 62 47 14

Tone@sandragerecke.no

Tone har sin interiørutdannelse fra Norsk interiørskole, og er også utdannet innen form og farge som faglærer i kunst og håndverk. Hun elsker å style for å fremheve kundens bolig slik at den treffer riktig kjøper gjennom bildene og på visning. Tone er svært opptatt av å finne gode løsninger som kunden vil trives med over tid, både innen farge og interiør. Estetikk og god funksjon står i fokus når hun planlegger prosjekter.

IMG_4398_edited_edited_edited_edited.jpg

MIA HAMBORG

Stylingveileder/Stylist/Møbeldesigner

Tlf:41 46 26 13

Mia@sandragerecke.no

Mia har vært interessert og opptatt av estetikk, interiør og design største delen av livet og er utdannet møbeldesigner og faglærer i kunst og håndverk. 

Hun har lang fartstid med å veilede folk med styling og gi råd om innredning og organisering i hjemmet - og hun elsker å finne muligheter, hvor andre ser begrensninger.

Mia er svært opptatt av orden og system, som gjør at hun har et godt øye for hvordan kunden får utnyttet potensialet for boligen sin på en best mulig måte.

bottom of page