top of page

VI TILBYR

Interiørveiledning, hjelp med fargevalg/valg av møbler.
Del-styling eller full- styling, utleie av møbler og interiør til foto og visning

facebook innlegg før etter.2.png
17894127946917820.jpg

INTERIØRVEILEDNING

Vi hjelper deg med innredning, fargevalg og god utnyttelse av planløsningen i din bolig

Vi besøker boligen sammen med deg og ser hvilke tiltak du kan gjøre for å få frem potensialet av boligen. Du mottar en rapport med forslag. ( fra rom til rom )

 

Pris fra 2200 kr inkl mva. 

MINI OG DEL- STYLING

Vi supplerer med pynt og tekstiler

Vi hjelper deg å style før foto i de soner hvor bilder skal tas. Ved ministyling benytter vi kun dine egne møbler og pynte gjenstander. Rydding utføres normalt av kunden selv, men kan også avtales mot timespris.

 

Pris fra 3500 kr inkl mva

 

Delstyling: Vi utfører delstyling ved å benytte dine egne møbler og tilfører noen ekstra rekvisitter, dekor elementer eller designobjekter slik at det hele treffer målgruppen som beskrevet av din salgsmegler. 

 

Rydding utføres normalt av kunden selv, men kan også avtales mot timespris.

 

Pris fra 5000kr inkl mva

18164202025105730.jpg
stue2.jpg

FULL-STYLING

Vi hjelper deg med alle valg

Sandra Gerecke Boligstyling fullstyler din bolig og låner ut alle møbler og rekvisitter til foto og visning. Fokus er å gi boligen en temastyling som skal gi optimal treff mot målgruppen. Skreddersydd pristilbud sendes alltid etter uforpliktende befaring.

 

Priser starter fra 13.000 kr inkl mva for 1 roms leilighet og inkluderer befaring, transport, styling og leie av møbler i 4 uker. Etter 4 uker tilkommer 20 % av leiesummen pr uke

INTERIØRKONSULENT TIL DIN NYE BOLIG

VI hjelper deg å innrede din nye bolig

Vi besøker boligen sammen med deg  og ser mulighetene for å få frem det beste potensiale i din bolig, samt god utnyttelse av planløsningen. 

Vi tar mål av alle rom. 

Du vil motta et moodboard av oss med forslag på farger, møbler og innredning og vi har løpende dialog med deg i forhold til dine ønsker. 

Når valg av møbler og interiør er tatt, gjør vi bestillingene for deg, har dialog med leverandørene og forhandler gode priser.

Pris på forespørsel 

bottom of page