top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSandra Gerecke AS

Hvorfor benytte seg av boligstyling før salg

Når man skal selge en bolig ønsker man selvfølgelig å få mest mulig for boligen.

For oppnå en høyest mulig pris, er man avhengig av at flest mulig kommer på visning og flest mulig er med i budrunden.

Vår oppgave som boligstylister er å skreddersy og tilpasse interiør og styling slik at man får frem det beste med boligen og når ut til de riktige målgruppene.

Målet er å treffe størst mulig kjøpegruppe og attrahere flest mulig til visning, da er gode bilder viktig.


Visste du at Boliger der man har benyttet seg av en boligstylist, selges i snitt over 70% raskere enn de som ikke har det og kan oppnå opptil 10-20% høyere salgspris sammenlignet med gjennomsnittet! ( kilde: realestate staging assosiation)


Å selge en bolig kan for mange være svært følelsesladet. Dette er noe vi tar hensyn til og vårt mål er ikke å komme inn å endre hele boligen. Vi kommer inn med nye øyner og ser potensialet og og mulighet for små endringer som kan gjøres med det interiøret du allerede har for best mulig å fremheve de positive sidene av boligen.

Noen ganger kan det være aktuelt å bytte ut noen møbler eller tilføye boligen litt litt pynt. Hvis man ikke ønsker å gå til innkjøp av nye møbler eller interiør, kan det enkelt leies av oss.

Som boligstylister er vi opptatt av å følge med på trender, vi oppdaterer ofte vårt varelager slik at vi kan få boliger til å fremstå moderne og innbydende.


* Vi tilbyr veiledningstime, hvor vi går gjennom boligen og kommer med konkrete tips og råd på hvordan du best mulig kan style selv før foto og visning.

* Vi tilbyr mini og del-styling, da supplerer vi med pynt og interiør fra vårt varelager- som bilder, pynteputer, pledd o.l

* Vi tilbyr full-styling, hvor du låner møbler, pynt og annen interiør av oss.


For mer informasjon trykk her.


Ta kontakt her for en uforpliktende befaring på din bolig.


119 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page