top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSandra Gerecke AS

Skap ditt drømmehjem med interiørdesign

Oppdatert: 28. nov. 2023

Å skape et hjem som representerer vår personlighet og stil er ikke alltid like enkelt. Enten det er ditt første hjem, eller du bare ønsker en oppgradering, kan interiørdesign være avgjørende for å skape den rette atmosfæren. Men hvordan kan du vite hvilke farger, møbler og dekorasjoner som passer sammen? Vi i Sandra Gerecke AS hjelper deg med å skape ditt drømmehjem, ved å tilby interiørdesign-tilpasset dine behov og preferanser.


Fargekonsept til en kunde. Bildet er kun et utsnitt av et prosjekt og et eksempel på hvordan vi jobber

Pristilbud som passer ethvert budsjett: En bekymring mange har når det kommer til interiørdesign er kostnaden. Vi tilbyr pristilbud som er tilpasset ditt budsjett, slik at du kan nyte godt av vår kompetanse uten å bruke mer enn du har planlagt. Enten du ønsker en mindre oppdatering av et enkelt rom eller en totalrenovering av hele hjemmet ditt, vil vi kunne tilby et pristilbud som passer for deg.


Befaring - en personlig tilnærming: For å forstå din visjon og behov, tilbyr vi en personlig befaring hos deg eller digitalt. Da ønsker vi å bli kjent med deg som kunde, samt å se på rommet eller hjemmet ditt. Dette gir oss muligheten til å få et helhetlig inntrykk av ditt nåværende interiør og forstå hva du ønsker å oppnå. Befaringen er en fantastisk mulighet til å utveksle ideer og inspirasjon, og er en tjeneste vi tilbyr helt kostnadsfritt!Bildet er et eksempel på moodboard med interiør. Her kan kunden klikke på de ulike elementene og komme direkte til nettsiden produktet selges fra.

Moodboard/visuell presentasjon - visualiser din drøm: Etter befaringen vil vi presentere et moodboard/visuell presentasjon. Dette er en spennende del av interiørdesignprosessen, der vi tar dine preferanser og ideer og omformer dem til et visuelt konsept. Moodboardet vil inneholde inspirerende bilder, fargepalett og materialforslag som gjenspeiler din stil og visjon. Dette er en nyttig måte å visualisere ditt drømmehjem på, slik at du kan se hvordan alt vil se ut sammen før endelige beslutninger tas. Moodboardet inneholder lenker til produktene du skal kjøpe inn for å fullføre prosjektet.


Oppussing av interiør kan være en utfordrende oppgave, men med hjelp fra oss kan du føle deg trygg og bli inspirert. Våre skreddersydde tilbud, grundige befaringer og visuelle presentasjoner vil sikre at hele prosjektet går smidig og uten stress. Vi vil også sørge for at interiørdesignet blir som forventet ved en

sluttbefaring der vi vil kunne hjelpe deg med siste finish.


Ikke nøl med å ta kontakt for å begynne prosessen med å skape hjemmet du alltid har ønsket deg!47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page